Weerstation  Huizen

Het weer in Huizen

Halloween 2024.

De traditie onderhand is dat we in de familie om de twee jaar een groot Halloween feest houden. Ook dit jaar staat er weer één op stapel. Elke editie krijgt weer een ander thema wat we dan zo goed mogelijk proberen uit te beelden tijdens het feest. Voor dit jaar is het thema: Superhelden en Schurken.

Ik zelf ga als GhostBuster. Mijn vrouw zorgt altijd voor de bijpassende kleding en maakt als dat nodig is het allemaal zelf. Als speciaal attribuut hebben de GhostBusters een Ghost Trap. Dat is een val waarmee geesten gevangen genomen kunnen worden. De val wordt op de grond gezet en de GhostBusters probeerde met hun "Proton Spengler" de geest te vangen en in de val te stoppen.

Mijn plan is om een 4-tal van deze vallen (Trap's) te bouwen. Op internet zijn er een heleboel voorbeelden te vinden. Hij zal er ongeveer als volgt uit gaan zien. (De twee  onderstaande foto's komen van internet en dienen als voorbeeld)

Ghost-Trap_1
Ghost-Trap_2

Het is de bedoeling dat het een actieve val is, dat wil zeggen dat er wat mee gebeurd. Er komt fel licht in, er komt rook uit, hij trilt, de kleppen gaan open en dicht en nog wat andere functies. 

Ik zal de bouw van de Trap's hier op de web-site weergeven met foto's en beschrijvingen.

 We beginnen met een hele doos vol met losse onderdelen.

OnderdelenE-mailen
Map
Info